mandag 8. september 2008

Uke 36

Da var det tid for årets første 3dagers tur. Tirsdag bærer det ut med bagger, soveposer, og liggeunderlag til skolens vakre slitte skolebuss. Vi var 30tilsammen i interiør og reiseliv gruppa som, med godt mot, rullet oppover fjellheimens bakker og opp til Gålå sommer og skiarena. Der ble vi plassert i små koselige hytter med ca 7på hver. Alex som eneste gutt på turen fikk kranglet til seg enerom og bortsett fra strevet med å gå fra den ene hytta til den andre sent på kveld var han stort sett fornøyd hele turen.

Første dag var det kanotur på planen. To kajakker fikk forskjellige sjåfører turen gjennom, ellers var resten opptatt med å få kanoen sin til å bevege seg i en rett linje gjennom vannet. En plomping hørte med, men det var heldigvis på turen hjem og etter pølsene var blitt fortært.


6 timers fjelltur var planen på onsdag, men det var overraskende mange som var altfor slitne til å være med. Oppdagelsen om at det fantes et basseng bare noen 100m unna og flere tv-kanaler enn vi har på internatet, kan ha hatt en liten påvirkning til fraværet, men hvem vet? 6 timer i fjellet ble det uansett ikke. Etter vi hadde gått i pøsregn i en time, noen med jogge- eller olabukse, ble det bestemt at dette går ikke. 7frivillige fortsatte turen oppover mens resten av oss var glade for å komme inn på hytta og teste ut badstuen i fred og ro.


Torsdag var ikke bare hjemreise, men også en guidet svipptur oppom Gålå’s hoteller. Med lukten av klorbasseng som fristet i underetasjen, ble nok rundturen noe kortere enn planlagt. Jeg som 1 av 6 fra interiørgruppa ble også fort lei av og studere hotellenes like, oppussede eller planlagt oppussede rom.

”Hjemme” og glad for å se den gode sengen og få servert ferdiglaget pytt i panne, var vi også spente på hva vi ble satt opp i valgfag. Jeg ble fornøyd med førstehjelp og volleyball og gleder meg til å starte.

Fredagen gikk med på å fullføre prosjektet med å gjøre en gammel vinhylle om til en stilig hylle(til småting, henges på veggen). De fleste av oss måtte gjøre litt hjemme for å bli ferdig til mandag. Avreise fra Ringebu til Oslo 16.10. Bussen var nesten en time forsinket, men vi kom da trygt fram til slutt.

Helgen gikk med på å kjøpe kamera og andre ting og tang. Ble litt mer enn planlagt ettersom det var markedsdag i bogstadveien. Fikk da dratt innom den store høstutstillingen på kunstnernes hus før bussen gikk på søndag og det ble en bra helg.

Det var ikke så veldig koselig å komme tilbake til skolen søndag kveld og høre om utekvelden på lørdag. Ine hadde falt ned fra den 5m høye broen og brukket rygg og kragebein i helgen som var. Hun ligger på sykehus, føler bein og armer, men skal operere neste uke. God bedring Ine!

Ingen kommentarer: