søndag 15. mars 2009

Guttenes Aften

Mange uker med planlegging og hemmeligheter er over. I lang tid har vi jentene på Ringebu planlagt å lage en dag dedikert til de herlige gutta våre. Det har ikke vært lett, hverken med all jobbinga, men det i tillegg til å holde det hemmelig fra guttene.

Alle guttene våknet opp da to jenter kom inn til hver person og serverte de frokost på senga. Selvfølgelig har vi fulgt med på hva de liker for å gi de en helt spesiell frokost. Det var mye glede og overraskede fjes, men også noen som regnet med at det var et komplott for noe værre som kom. Der måtte vi skuffe dem, vi er gode tvers igjennom :D

Først var det morgensamling med et helt utrolig bra foredrag fra eventyreren Stein P. Aasheim om å leve på Svalbard ett år, være den første nordmann på Mt. Everest og MYE mer. Så reiste Veronica seg opp og ropte som de beste militær offiserene, og vi jentene ropte tilbake: We don't know what you've been told.., we are here to take control..., you are gonna sweat and cry.., you may not want to but you hae to try. Det var innledningen til den store "Manndomsprøven" som fulgte rett etterpå. Det var både spannholding, konebæring, push-ups og spørsmål som skulle vinnes for å bli kåret "Årets mann". Den tittelen ble Johannes tildelt senere på dagen. Gratulerer!

Klokken halv syv møtte vi opp i gymsalen, alle i finstasen og gutta med en eller to jenter på armen. Det var duket på bordene og scenen sto klar. Etter mye god pizza var det tid for konkurranser. Guttene måtte gjennom litt av hvert for å vinne signerte truser til sitt lag(bordet). Bla, gutt sminker jente, rekonstruere en scene fra dirty dancing, seigmann kasting/spising, vannbæring, sangkonkurranse mm. Det var masse latter og utrolig godt engasjement fra alle sammen.

Mellom og etter konskurransene var det underholdning; en utrolig bra sketsj(10 ting gutter hater med jenter), tre danser; en "vaskedans" der Ingrid, Helene og Kristina gjorde en bra jobb både som ekle og sexy vaskedamer, stripping(Madelen, jeg og Astrid strippet bak lerrettet. Dreit oss ut første gangen og måtte starte om igjen, men jeg tror det ble bra til slutt) til slutt Arabisk dans v/meg. Følte meg litt klumsete, men etter responsen tror jeg det gikk veldig bra. Hadde også Madeleine, Madelen og Tonje som spilte sjeiker bak meg :P. Og til slutt en sang om guttene laget av meg, Madeleine, og Helene. Ble ganske kul om jeg må si det selv. og det må jeg vel...

Gutter som kommer og gutter som går

Melodi: Jenter som kommer og jenter som går
Tekst: Medeleine, Helene og Ida

I året 08 da traff vi på de
De 20 store gutta, med snowboard og med ski
de bråka og de herja, sku tro at de var fler
Nasker litt og bøller når de tror at ingen ser

Gryter og tallerkener de hopa seg opp
Skulle aldri tro de hadde tatt i en mopp
Gutta de kom på så mange rare sprell
med tirsdagstema ble jo gangen vaska, likevel

Gutta de kommer og tar maten vår
Slenger fra seg rot der hvor de står
De er de eneste gutta vi får
Holder vi ut dette år

Hey, hey!
Hey, hey!
Hey, hey, hey

Etter hvert som tiden gikk så gikk det endelig opp for oss
At gutta de kan mer enn bare lukte vondt og sloss
De lager liv på skolen vår og får oss til å le
Kjekke er de òg, det kan jo alle se

Gutta sjarmerer og viser oss lår
Flørter litt og smiler bredt og tar det de får
Gutta gir spenning til hverdagen vår
Dette kan bli et herlig år

Hey, hey!
Hey, hey!
Hey, hey, hey
He, he, he-hey
EY!

De pumper jern og trener og blir barske som få
Lukta forsvinner for de er så digge så
Om kvelden blir det stemning med gitarspill på gang
Alle jentene smelter søtt, av romantisk sang

Dere roter og maser og liker og klå
Det ser vi bort fra og lar dere gå
Dere er barske og dere er rå
Vi jentene vi liker dere så

Hey, hey!
Hey, hey!
He, heyey
hey, hey
Hey, hey, hey
Hey, hey, hey, hey
Hey, hey, hey
HEY, HEY!

Dere roter og maser og liker og klå
Det ser vi bort fra og lar dere gå
Dere er barske og dere er rå
Vi jentene vi liker dere så



Kvelden ble avsluttet med en kåring til hver gutt. Alt fra Årets tørreste, årestd bedreviter til årets uteligger måtte spankulere opp på scenen og motta en rose og et missebånd med kåringen på. Årets mann fikk en krone, en gulltruse med alle jentenes signatur og et sort missebånd med gullskrift(de andres var hvite med sort skrift).

Jeg håper og tror at alle guttene hadde en kjempebra dag, og jeg har enda ikke hørt noe negativt fra de. Som Eline sa; vi gleder oss til det blir vår tur.
Må ærlig inrømme at jeg har liten tro på at dere får det til, med litt større tidspress og litt færre folk. Men noe hyggelig og kreativt tar jeg gjerne imot :D

Ingen kommentarer: