lørdag 9. mai 2009

Fåvang for siste gang

Det skjedde i går. Det vi har både gruet og gledet oss til. Den siste festen, den siste gangen vi samles en stor gjeng fra ringebu folkehøgskole og drar ut og drikker sammen. Det var til tider en litt melankolsk stemning, men for det meste drakk vi, dansa, skreik til hverandre for å overdøve musikken, og hadde det bare utrolig gøy.

Vi vorsa under posten og lagde bord og benker av noen paller som var slengt rundt. Det hadde blitt god stemning da noen observerte en poitibil komme rullende nedover. Minst 10 personer var rundt husveggen og forbi før jeg hadde fått med meg hva som skjedde. Da politibilen kom rullende opp ved siden av oss, fant vi ut at det var for sent å rømme så 3-4 gikk bort og snakket med dem. Var så snille som bare det og regnet med å få litt kjeft, men hva var det de sa??!?!? De sa at om vi ryddet opp etter oss, ikke knuste noe kunne vi få lov til å sitte der. OG ett minutt etter bilen var kjørt, skrudde noen på lyset så vi slapp å sitte i mørket. Snille, snille ringebupolitifolk. Men jeg skjønner jo at de heller vil at vi sitter der enn på barneskolen.

Så dro vi på fåvang, og der var det bare oss, så det ble en skikkelig avslutningsfest. Det er trist og snakke om avslutning. Nå er det bare en uke igjen av skolen. Neste uke er det pakking og vasking fra tirsdag. Blir rart og se på veggene helt tomme. Men nå tenker vi ikke mer på det. Ikke noen vits i å tenke på det før senere. "Grip dagen!"

Ingen kommentarer: